NATASHA BØGELUND LAJEVARDI
EJER, GRUNDLÆGGER, OPFINDER OG TEORETIKER

Natasha er Grundlægger af ANCIENT ACADEMY og Opfinderen af den Intelligente Algoritme Baseret på den Nyeste Teori  -  Metadualitetsteorien, Underbygget af Sin Egen Todelte Lov, der består af Seks Hypoteser.
Det er en Meta-Filosofi, som Tranformeres til Enkle og Specifikke Metodiske Værktøjer i Samarbejde med Vores Algoritme,  for Intelligent Entreprenørskab, “Innovatory”, Ledelse Og Justeringsværktøjer og Supportprogrammer med Operationel & Emotionel (Management) - Kombineret Intelligens.
Hun er Passioneret omkring Intelligent Lederskab, Innovation og Business/Personal Development. Hun er Specialiseret i at Advisere Virksomheder og Ledere om, hvordan De kan Optimere deres Evner indenfor: Muligheds(evne), Sandsynligheds(evne), Forandrings(evne), Integrations(evne), Tilfældigheds(evne), Innovations(evne), Divergens(evne), Helheds(evne), & Bæredygtigheds(evne) – ANCIENT ACADEMY Er  Slutproduktet af flere Års Erfaring indenfor Ledelse, Management, Udvikling, Innovation og Bæredygtighed.
Natasha er godkendt Rådgiver for smv PRO & SMV:Digital.

LINKEDINFACEBOOKEMAIL
RASMUS BØGELUND LAJEVARDI
INGENIØR, ALGORITMEUDVIKLER & BUSINESS ADVISOR

Rasmus er medudvikler af digitaliseringen af Den Intelligente Algoritme, som er Skabt af Natasha. Udover at have en Baggrund som Ingeniør, har Rasmus mange Års Erfaring indenfor Innovation, Startups, Bæredygtighed, salg og Ledelse. Han siddet i bestyrelser og været selvstændig igennem mange år og har arbejdet i en lang række, Succesfulde internationale Virksomheder indenfor så diverse brancher som, tung industri til fødevarebranchen. Han er Specialiseret i at Advisere Virksomheder og Ledere om, hvordan De Finder Muligheder for Udvikling, salg og Forandring, og hvordan De Vælger den mest Optimale måde at Handle på, for at Nå De Vigtige Mål. Standardisering og kvalitetssikring af processer i virksomheder i bevægelse et af hans specialer.
Rasmus er Godkendt Rådgiver for smv PRO & SMV:Digital.

LINKEDINFACEBOOKEMAIL
LEA HJELHOLT
ADVISOR OG UNDERVISER

Lea Kommer med en Baggrund som Jordbrugsteknolog inden for Landskab og Anlæg, Kombineret med en Kloakmesteruddannelse. Hun har desuden Praktisk Erfaring inden for Entreprenørbranchen, Myndighedsbehandling og Rådgivningsbranchen. Lea har en Bred Viden og Erfaring omkring forskellige Processer og Multifunktionelle Løsninger inden for Klimatilpasning, Biodiversitet, Blå-Grønne Løsninger, Jord, Regn- og Spildevand, Planter og Æstetik.

Lea er Passioneret omkring at Yde den Bedst Mulige Miljørådgivning, og Hun Vægter den Helhedsorienterede Tankegang Højt og ser Vigtigheden af at Skabe Samspil og Cirkularitet med andre Elementer og Problemstillinger, som f.eks. Økonomiske Fordele, Rekreative Opholdsområder, Æstetik, Fysisk Aktivitet og Biodiversitet. Lea har mange års erfaring som Selvstændig erhvervsdrivende og har et Stærkt Iværksættergen og underviser i miljø, kloakering, projektledelse, byggeri, anlæg og sidst men ikke mindst klimatilpasning, som er hendes hjertebarn.

Lea er Indehaver af Green Solutions.

LINKEDINFACEBOOKEMAIL

WE ARE SPECIALIZED IN AND APPROVED AT:

HVAD? HVORDAN? HVORFOR? HVOR?

TILMELD DIG FOR AT FÅ NYHEDER I DIN INDBAKKE

ONLINE EVENT SÅ SOM SEMINARER, WEBINARER, KURSER M.M.

VORES INSPIRATIONSFORTÆLLINGER INDEHOLDER:

PODCAST

VIDEOCAST

BLOG

AKADEMISKE BØGER

BASERET PÅ:

HVORFOR OS?

VORES UNIKKE TEORI

INTELLIGENT ALGORITME

JUSTERINGSMETODIK

INTEGRERET I:

FOR: