KURSER & WEBINARER

ANCIENT ACADEMYT® Tilbyder 4 Niveauer af Vidensdeling – 8 Gratis Kurser, 8 Webinarer, 8 Grundkurser og 8 Uddannelser.
Du kan bygge Dit eget kursus eller webinar med Vores moduler eller de eksempler vi fremviser her, sammensætte dem som en del af en workshop, eller i form af et foredrag som du ønsker for dit Team eller medarbejdere.

De er Alle Forbundne til en af Vores Uddannelser og de Introducerer den Grundlæggende Viden af den Uddannelsesretning som De Tilhører.
Du kan Deltage i et Specifikt Gratis Kursus relateret til et Grundkursus, Webinar, Podcast eller Blog for at få mere information.

Hvis Du Ønsker at få en af Vores Uddannelsesemner som Workshop, Advisering eller i form af Vores Inspirerende Forelæsning – MONO DIALOG – til enten Dig Selv eller Dine Medabejdere, så Kontakt Os Venligst via Formularen Nedenfor.

KONTAKT OS HER:

  GRATIS KURSUS

  Alle A2 Kurser er Forbundne til Deres Eget Webinar, Grundkursus og Uddannelsesretning. De Introducerer den Grundlæggende Viden om Uddannelsesretningen, som De Tilhører. Du kan Deltage i et Specifikt Gratis Kursus Relateret til et Grundkursus eller Webinar, hvis Du Ønsker mere Information om den Pågældende Uddannelsesretning.
  Hvis Du Ønsker at Få en af Vores Uddannelsesemner som Workshop eller som et Inspirerende Oplæg, Kontakt os Venligst for Pris.

  BASIC KURSER

  Alle A2 Kurser er Forbundne til Deres Eget Webinar, Grundkursus og Uddannelsesretning.
  De Introducerer den Grundlæggende Viden om Uddannelsesretningen, som De Tilhører. Du kan Deltage i et Specifikt Gratis Kursus Relateret til et Grundkursus eller Webinar, hvis Du Ønsker mere Information om den Pågældende Uddannelsesretning.
  Hvis Du Ønsker at Få en af Vores Uddannelsesemner som Workshop eller som et Inspirerende Oplæg, Kontakt os Venligst for Pris.

  WEBINAR

  Alle Vores Webinarer har Deres eget Gratis Kursus, Blog, Podcast og Videocast. Du kan Få Gratis Adgang ved at Tilmelde dig Vores Gratis Medlemskab. Webinarenes emner Stammer alle fra en af Vores Uddannelsesretninger, og de Introducerer den Viden, som den specifikke Uddannelsesretning Indeholder.
  Hvis Du har Brug for at få en af Emnerne som en Workshop eller som et Inspirerende Oplæg, Kontakt Os Venligst for Pris.

  KAMPAGNER ALT INKL.

  OVERSIGT OVER KAMPAGNER DER INDEHOLDER GRATIS  KURSER, WEBINAR, BASIS KURSER OG ADVISERINGS FORLØB I EN PAKKE.

   mammal-3128440_640

   29
   TOPICS
   ADVISORY
   150
   Modulels
   UDDANNELSE
   24
   TOPICS
   KURSUS
   150
   Podcast, Videocast & Blog on modules
   MULTIMEDIA

   NYHEDSBREV

   TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG LØBENDE NY VIDEN I DIN INDBAKKE