“FE:MALE” – DEN FEMENINE & MASKULINE INTELIGENS BEVIDSTHED®

HVEM HAR GAVN AF DETTE?

PRAKTISKE INFORMATIONER:

  DEN STORSLÅEDE BUSINESS LØSNING

  DEN LEDENDE JUSTERINGSADVISOR

  Udvikling og Definition Af Din Kombinerede Bevidsthed Ved At Vække,
  Aktivere og Kombinere Dine “FE:MALE” Evner og Sanser –
  Den Indre Kvalitet og Ligevægtige Kraft, Der Skaber Den Oplyste og
  Balancerede Vej Til Følelser, Tanker og Interaktion i Din Indre Verden, Såvel Som i Den Ydre Verden.

  NUTIDSMANDENS & -KVINDENS HELT SIMPLE VERDEN EN VERDEN PÅ HOVEDET – DEN “FE : MALE” VERDEN

  THE MASTER PERCEPTIONIST

  DEN “FE:MALE” INDRE POWER · DEN FEMININE & MASKULINE INTELLIGENS BEVIDSTHED 

   

  Vores INSPIRATIONSFORTÆLLINGER Handler om Alt mellem Forretningsverdenen og Privatlivet.
  Livet på Godt og Ondt, når vi “Går Vejen” – Et Paradigmeskift for “GREATEST THINKERS

  Om du er Leder, Politiker, Bestyrelsesmedlem, Medarbejder eller blot EN der søger –
  så kom og vær med til Vores Historie –
  Vores Vej – FRA  “ANCIENT PERSIAN” Over Land og Hav TIL Vikingernes Land “The Great Danes”

  CAMINO ! n! ABOUT

  Vær med Til En Inspirerende Fortælling fra Det Virkelige liv om Balancen OG Samspillet Mellem Det Feminine og Det Maskuline i Vores Tidsalders Erhvervs- & privatliv.

  Historien bag Den Danske Forretningsmand fra den ”Gamle Skole” og Den Dansk-Persiske opfinder OG Forretningskvinde, der har Valgt et Paradigmeskifte i Kønsidentitets-rollerne fra to Vidt Forskellige Kulturer – Internationalt & Familiemæssigt.

  Vi har Knækket Nødden og Fundet den Balancerede Måde at være Maskuline og Feminine på Inden i os, Sammen som Mand, Kvinde, som Leder, Iværksætter, som Far og Mor, som Ægtefolk og Forretningspartnere, for Ikke at Glemme det Vigtigste af alt; som KÆRESTER.

  Det har Krævet 6000 km på Caminoen, som Blev til VORES Vej – Vi vælger alle en Vej – vores Bevidst Valgte Vej i Livet, hvor Vi Transformerer, Integrerer og Rodfæster Dagligdagens Udfordringer, Læringer, Succeser eller Lykken.

  For os er det Blevet Caminoen, Hvor vi også Oplever, Hygger og Dyrker OS og Dermed Finder Løsninger til Vores Private Udfordringer, men Som også er Der, hvor Forretningsideer Udvikles eller Afvikles.

  HVAD KAN DU FORVENTE?

  • Hvordan Udvikles og Transformeres alle vores Intelligensformer, og hvordan Integrerer vi dem med hinanden, så vi kan Udvide vores Forståelses(evne) og dermed Udvikle Os i Helhed med vores Kombinerede Intelligens for at Opnå større Bevidsthed via vores Kombinerede Bevidsthed® – Vores Balance Mellem Den Maskuline og Feminine Indre Power i os og hinanden.
  • Hvordan Finder vi Passionen, der er Vores Indre POWER, som Handlekraft via Vejen Vi Er På, eller VejeN som er Foran os, MED Muligheder I stedet for Begrænsninger ?
  • Hvordan Vælger vi de Forandringer, vi har brug for? Sorterer dem Fra, som vi er Færdige med? Forandringer, som ikke Gavner os mere, eller vi blot ikke er Klar til at tage endnu? 
  • Hvordan Opsøger vi de Forandringer, som vi savner?
  • Hvordan Integreres de Forskellige Veje i Vores liv, så vi bedre kan Leve et liv i Helhed? 
  • Hvordan kan vi blive Mere Bevidste om alle de Evner, vi indeholder, lige som dem, der er i vores Blinde vinkel – Vores U-bevidsthed?
  • Hvordan Udvikler, Transformerer og Dermed Integrerer vi de Evner i os og i vores interaktion med vores omgivelser, som Gavner os?
  • Hvordan kan vi Skabe en Større Kapacitet og få flere Ressourcer i os, i vores familie, vores parforhold og Dermed i vores Erhvervsliv ?

  *NOTE*

  Enhver Bevidsthed Har et Energetisk og Genetisk Mønster – Måden At Tænke, Føle, Handle, Reagere, Forstå, Opfatte, Håndtere og Udvikle på. Da Vores Tanker og Følelser er et Produkt Af Hinanden, er De Forbundne I En Interaktion Med Hinanden. Hvad Vi Opfatter, og Måden Vi Håndterer Alle Vores Tanker og Emotioner – Dynamisk Intuition & Organisk Instinkt – Kombineret Bevidsthed – Har En Stor Indflydelse På Vores Fysiske, Intelligente Krop, Sind og Indre Væsens Tilstand I Nutid og I Fremtid, Der Oftest Bærer Præg af Vores Fortid.

  Mange går bare vejen, der er blevet lagt foran dem af familien, social arv, af tilfældighedernes verden – Tilfældigheds(evne)®, eller blot fordi Alle andre omkring dem går vejen, der giver mening for den kollektive Vej – Kollektiv Bevidsthed.

  Hvordan kan du Lære at Forstå Emotionernes verden mere Konkret, og hvordan kan du Forstå den Konkrete verden mere Farverigt?

  For de er jo to sider af Samme mønt – bare meget Forskellige. Præcist som os Mennesker.

  Vi har Begge FE : MALE Aspekter i os. Afhængigt af hvem vi er, hvor eller hvad for en vej vi kommer fra, så er vi trænet til at Bruge os selv fra Forskellige Vinkler – Operationel & Emotionel(MANAGEMENT)®– “FE:MALE”(MANAGEMENT)®

  Vi sætter Fokus på at Vælge en Vej Fra for at Vælge en anden Vej til.

  Dette er Historien bag alle de 5 Caminoer på Kryds og Tværs af Spanien og Portugal, hvor de Alle Ender et Sted og kun ét Sted, Hvis Vi Vælger at Gå VejeN helt ud – nemlig Santiago de Compostela. En personlig Camino som Solovandrer, Vores Camino som Par, Vores Camino som Mor, Far med Børn og Vores Camino som en Hel familie på 6.

  Ud fra Virkelige og Spændende Historier Drager vi Paralleller, som Præsenterer og Vender Alt på Hovedet på en Tankevækkende måde.

  Om du er Leder, Politiker, Bestyrelsesmedlem, Medarbejder eller blot EN der søger – så kom og vær med til Vores Historie – Vores Vej – FRA  “ANCIENT PERSIAN” Over Land og Hav TIL Vikingernes Land “The Great Danes”

  FORDELENE VED OPERATIONEL & EMOTIONEL MANAGEMENT®

  Du Lærer, Hvordan Du Styrker Din Rolle Som Advisor For Mennesker, Der Leder, Administrerer Eller Skaber Systemer eller Produkter til at Udvikle og Benytte Deres Kombinerede Intelligens®.

  Du Bliver I Stand Til At Lære Dem, Hvordan De Udvikler og Skaber En Innovativ Forretning og et Produkt Med Ansvar For Verden og for Sig Selv, og  Hvordan Man Opnår Mere Bevidste, Kvalitetsbaserede Resultater – og Kombineret Bevidsthed® i Deres Fulde Kapacitet, og Dermed Skaber og Optimerer Muligheder, Brug af Den Fulde Operationelle og  Emotionelle Kapacitet®.

  Du Vil Mestre Teorien Bag Operationel og Emotionel(Management)® og Hvordan Man Skaber og  Vedligeholder En Bæredygtig, Innovativ Virksomhed – Kombineret Bevidsthed® – Vores Kombinerede Intelligens®

  MULIGHEDER FOR LÆRING

  Med Denne Foredrag Får Du Adgang til Vores Gratis Kursus, Webinar og Du Modtager Samtidig En Diagnostisk Adviseringssession med En af Vores Advisorer Baseret på et Selvvalgt Emne; De Emner, som Oftest Benyttes kan Både Være en Del af Privatlivet, såvel som Forretningslivet.

  Kurset og Webinaret er Begge Online Moduler, Der Kan Udføres i Eget Tempo. Den Diagnostiske Adviseringssession Kan Både Afholdes Online eller Fysisk på Din Valgte Lokation.

  Det er Også Muligt at Kombinere Dette Tilbud med En af Vores Retreats eller Et af Vores Fulde Uddannelsesprogrammer.

  Du Kan Designe Din Egen Uddannelse, Kursus eller Uddannelsesforløb for Din Virksomhed.
  Interne Kurser er Tilgængelige på Flere Niveauer.

  KONCEPTBESKRIVELSE
  ANCIENT ACADEMY &
  ANCIENT ADVISORY

  UDDANNELSES-RETNINGER &
  ADD-ON MODULER

  DE 4 DQ
  ALLE VORES  4 INTELLIGENS
  -TYPER

  CITAT E-BOG
  94 “MIND BOGGLING”
  CITATER

   Rasmus og Natasha_ 1-hvid-sh

   29
   TOPICS
   ADVISORY
   150
   Modulels
   UDDANNELSE
   24
   TOPICS
   KURSUS
   150
   Podcast, Videocast & Blog on modules
   MULTIMEDIA

   NYHEDSBREV

   TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG LØBENDE NY VIDEN I DIN INDBAKKE