OPNÅ SUCCESFØLELSE & SKAB FABELAGTIGE RESULTATER

NUTIDSMANDENS & NUTIDSKVINDENS HELT SIMPLE VERDEN
EN VERDEN PÅ HOVEDET – DEN “FE:MALE” VERDEN, DEN FEMININE & MASKULINE INTELLIGENS BEVIDSTHED

AKTIVÈR | KOMBINÈR | "VISION" SKABER | LEDENDE | DIVERGENT

Styrk Din Sundhed, Trivsel, Motivation Og Fremdrift Både På Det
Fysiske Og Psykiske Plan I En Digital Tidsalder Med Den Emotionelle Intelligens.

Mere Ro? Balance? God Energi? Større Kapacitet I Os Til At Kunne Rumme Og Håndtere Flere “Ting“ – Udvikle – Eller Sortere “Det” Fra, Vi Ikke Har Brug For – Afvikle. 
det Er Det Energiske Overskud Forårsaget Af Den Emotionelle Intelligens, Der Er Nøgleordet Her – Vores Kapacitet.
 Men Hvordan?

Vi Har Alle Et Specifikt Og Særligt Fingeraftryk, Som Er Vores Blueprint – Vores Fysiske Signatur.
Vi Har Også Alle Et Specifikt Energisk Blueprint, Som Er Vores Emotionelle Signatur Både På Det Bevidste Og Ubevidste Plan.
Vi Sætter Fokus På, Hvordan Du Kan Lære At Forstå Emotionernes Verden Mere Konkret, Og Hvordan Du Kan Forstå Den Konkrete Verden Mere Farverigt For At Skabe En Større Kapacitet Og Frigøre Flere Potentialer I Balance.

For De Er Jo To Sider Af Samme Mønt – Bare Meget Forskellige. Præcis Som Os Mennesker. Vi Har Begge Dele I Os.

Afhængigt Af Hvem Vi Er, Hvor Eller Hvilken En Vej Vi Kommer Fra, Så Er Vi Trænet Til At Bruge Os Selv Fra Forskellige Vinkler, Nemlig Den Konkrete Faktabaserede Eller Den ikke konkrete. Emotionelle Evner –  De Operationelle & Emotionelle Evner.

Vi hjælper med at Designe Din Egen Kompetence-Signatur, Dén Som Kun Du Kan Skabe – Et Nyt Opdateret Kompas Som Dit “Fingeraftryk” Baseret På Den Emotionelle Intelligens Kombineret Med Den Operationelle Intelligens.

Og hvad snakker vi så om her???

DETALJER

HVORDAN?

Ved At Sammensætte Dine Erfaringer, Den Tillærte Viden, Dine Uddannelser og
Omstændigheder Med Vores Tilstandsdiagnose, Justeringsværktøjer Og Den Nyeste Viden
Implementeret I En Intelligent Algoritme® Beregner Vi De Muligheder Og Potentialer, Der Kan Udvikles,
Men Som Du Eller Systemet Ikke Er Bevidste Om Endnu. Du Lærer At Transformere Den Usete &
Ubevidste Viden, Der Eksisterer I Den Blinde Vinkel, Til Brugbar, Individualiseret &
Metodisk Viden & 
værktøjer, Som Din Originale Signatur. Hvordan Du Bedre Kan Benytte
Dig Af De Maskuline Emotionelle Evner Og Kombinere Dem Med Dine
Faktabaserede Og Konkrete Evner.

Ved At Designe Din Egen Unikke Og Originale Signatur Er Du I Stand Til At Tilgå Dine Egne
Gemte Ressourcer Og Evner & Konvertere Disse Til Brugbare Værktøjer For Dig Selv,
Din Virksomhed Og Dine Medarbejdere.

Ud Fra Den Givne Situation Eller Det Emne, Som Du Tager Med Dig På Selve Dagen, Identificerer Vi,
Hvilken Form For Forandringsproces Vi Skal Fokusere På. Vi Formidler Og Kombinerer Løsninger På,
Hvordan Modstanden Kan Formindskes I Takt Med, At Flere Ressourcer Frigøres, Og
Større Kapacitet Skabes, Idet Du Lærer, Hvordan Du Kan Balancere Med Din Helhed I Alle De
Udefrakommende Udfordringer Med Din Helt Unikke Og Originale Signatur Baseret På
Din Emotionelle Intelligens – Kombineret Med Din Konkrete Tænkning – Om Det Er Udvikling,
Afvikling Eller Blot Søgen Efter “Noget”, Du Ikke Har Fundet Endnu.

ÅRHUS

PROGRAM OG HVAD FÅR DU PÅ DAGEN?

Kl. 8.30 – 9.00
Velkommen og fælles præsentation

Kl. 9.00 – 10.00
Et foredrag om:

 • Hvad forskellen er mellem den maskuline emotionelle intelligens og den feminine emotionelle intelligens.
 • Hvordan du Finder Din Personlige & Specifikke Energiske kompetence Signatur, Som Skaber Dine Omstændigheder i Dit Privat- og dit Erhvervsliv.
 • Hvordan Du Optimerer Din Positive Emotionelle Energi Og Finder Bedre Trivsel Og Livskvalitet.

Kl. 10.00 – 10.30
Pause

Kl. 10.30 – 11.30
Opstart Af Den Originale Signatur Som En Fælles Workshop.

Du Tager Et Emne Med Fra Dit Liv, Som Du Gerne Vil Ændre, Udvikle Eller Afvikle. Det Kan Være Et Emne Inden For Dit Erhverv Eller Et Emne Inden For Dit Privatliv.

 • Hvordan Transformerer Du Dine Emotionelle Evner Til Konkrete Og Brugbare Hverdagsredskaber?

Kl. 11.30 – 12.30
Oplæg & Debat

 • Hvordan du får øje på, at du kan håndtere dine udfordringer med større kapacitet, når du kender årsagen og effekten af den emotionelle tilstand.
 • Hvordan du balancerer med din IQ & EQ.
 • Hvordan du Skaber Et Mere Spændende og Oplevelsesrigt liv, hvor Du på din Vej gennem Livet skaber Helhed i Dig og Dit Erhverv.

Kl. 12.30 – 13.30
Frokostpause

kl. 13.30 – 14.30
Oplæg & Debat:

 • At Leve Og Arbejde Mere Livligt Og Energifyldt I Takt Med Den Digitale Omstilling Og Den Nytænkende Omverden, Hvor Du Kan Udvikle Din Forståelsesevne Og Optimere Din Kapacitet.
 • Hvordan Kan Du Håndtere Selv-Regulering Og Selv-Optimering Og Dermed Stabilisere I Forandringsprocesser For At Gennemføre En Ændring Med Den Emotionelle Intelligens?
 • Hvordan Kan Du Benytte Dig Mere Af Din Emotionelle Intelligens, Lytte Mere Til Din Indre Stemme Uden Barrierer Og Udfordringer Og Finde Modet Til At Vælge Til Og Vælge Fra, For At Være Et Frit Menneske Med Flow. Frihed Til At Tænke Og Handle I Balance? Kort Workshop
 • Hvordan Kan Du Stå Stærkt I Dig Selv, Uden At Dine Eller Andres Fordomme, Tanker Eller Ideer Har En Betydning For Dig Emotionelt, Mens Du Stadig Bevarer  Din Empati Og Forståelse Med Respekt For Andre Trods Uenighed Eller Til Trods for, at Du Vælger Andre Veje Og Tankeformer End Normen?

Kl. 14.30 – 15.30
Kaffe Riste Kurus Med Kaffe Smagning Som Workshop

Kl. 15.15 – 16.15
Pause & Gåtur langs vand og skov

kl. 16.15 – 17.15
Oplæg & Debat:

 • At Relatere Dig Med Nye Måder At Perspektivere Dit Job Og Privatliv På.
  
* Balance Er, Når Alle Vores Energier Spiller En Melodi I Harmoni Sammen I Takt. Når Vi Hurtigt Kan Komme Tilbage I Takt, Hvis Vores Emotionelle Energier Og Vores Logisk Og Konkret Tænkende Energier Ikke Spiller I Takt Mere.
 • Hvordan Kan Du Forbedre Din Forståelsesevne Og Kommunikation Over For Andre Mennesker, Som Er Dine Modsætninger? Enten Som Den Emotionelle Person, Der  Tænker Og Navigerer Ud Fra Den Emotionelle Intelligens EQ Eller Den Konkrete Og Logisk Tænkende Person, Som Kun Tænker Og Navigerer Ud Fra Den Helt Faktabaserede IQ Intelligens?

kl. 17.15 – 18.00
Afrunding af Signatur og dagen

KAFFE RISTE KURSUS OG KAFFESMAGNING

Kaffe Indeholder En Viden I Form Af De Mange Noter, Som Kun En Dygtig Rister Og Barista Kan Frembringe. Alt Fra Chokolade, Mandler, Appelsiner Og Til Jord. Man Bedømmer De Grønne Bønner Ud Fra Deres Historie, Sort, Farve, Udvælger De Bedste Afhængig Af Størrelse, Hvilke Geografiske Forhold De Kommer Fra, Og Hvilke Noter De Indeholder. Kort Fortalt Bliver De Grønne Bønner Målt Og Vejet Lige Som Vi Mennesker! Kaffens Kvalitet Afgøres Således Af Dens Omstændigheder. Præcis Som Vi Mennesker!

Kaffe Kan Tage Os På En Rejse Med Dens Sanselighed Og Dens Emotionelle Sprog Og Vise Os En Vej Eller Oplevelse, Fra Sin Dna, Afhængig Af Dens Omstændigheder, Hvordan Du Rister Den, Kværner Den Og Brygger Den, Men Måske Allervigtigst: Hvordan Du Smager På Den Og Drikker Den! Vi Bruger Kaffen Til At Mødes, Dele Viden, Hygge Om, På Vores Udviklingsmøder, Salgsmøder, Dates, Til Bryllup Og Begravelse, Vi Har Spændende Diskussioner Over En Kop Kaffe. Kaffe Er Den Bedste Isbryder. Kaffe Er Fuld Af Potentiale – Klar Til At Blive Frigjort, Præcis Som Menneskene, Og På Dette Kursus Skal Vi Lære En Lille Del Af Den Samlede Kunst Om Kaffe – Vi Skal Lære At Riste Kaffe Og Bruge Vores Konkrete Evner Og Operationelle Intelligens, Og Bagefter Skal Vi Aktivere Og Benytte Os Af Vores Emotionelle Intelligens Med En Kaffesmagning.  

Note*
Hvordan Håndterer Du Det, Når Du Kommer Til Kort Med De Kendte Virksomheds- Og Personlighedsprofiler – Og Mangler Redskaber Og Overblik For At Navigere Med Diversiteterne I Balance? 

Når Alle De Kurser, Uddannelser, Behandlinger Eller Terapitimer, Du Har Brugt Tid På For At Finde Løsninger, Udvikle Dig Eller Finde Redskaber Til At Kunne Løse Dine Udfordringer, Ikke Hjælper.
Vi Ændrer Og Udvikler Os Hele Tiden Afhængigt Af Omstændigheder, Livssituationer Og Vores Alder. Mange Af Vores Livs Situationer Er Emotionelle Eller Skaber Effekt På Vores Emotionelle Liv, Uanset Om Vi Er Faktabaserede Eller Emotionelle Som Persontype. 


Her Får Du En Helhedsorienteret Værktøjskasse, Som Universelt Hjælper Dig Med At Navigere I Dit Privatliv Eller Erhvervsliv Uanset Køn Eller Personligheds- Og Profiltype. De Justeringsværktøjer, Du Får På Dagen, Kan Hjælpe Dig Igennem Forskellige Livssituationer, Uanset Hvilken Personlighedsprofil Du Har.

Det Handler Nemlig Ikke, Om Hvad For En Type Du Er, Men Hvem Du Er! Read More

VÆLG PODCAST ELLER VIDEO

15 Min. Video Præsentation:
“FE:MALE” – DEN FEMININE & MASKULINE
INTELLIGENS BEVIDSTHED

 20 Min.Video Præsentation:
DEN EMOTIONELLE INTELLIGENS FOR
NUTIDSMANDENS & NUTIDSKVINDENS HELT SIMPLE VERDEN

VORES FORMÅL:

Vi Vil Skabe Bevidsthed Omkring Vigtigheden Af Balancen Mellem Vores EQ & IQ Uanset Køn. Konsekvensen Af Mangel På En Af Dem Kan Være En Emotionel Eller Faktabaseret Tankeform I Ubalance, Som Skaber Tabuer, Udfordringer I Vores Liv, Afvikling, Sygdomme, Modstand, Konflikter Og Manglede Evne Til At Se Og Holde Overblik Samt Meget Mere.
Vi Kan Være Fanget i Ikke-Brugbare Normer, Som Forhindrer Os I Vores Trivsel Og En Balanceret Arbejds- Og Privat Livsstil, Der Er Sund Og Kvalitetsbaseret, Idet Vi Mangler Redskaber Til At Balancere Og Benytte Os Mere Proaktivt Af Vores Emotionelle Intelligens, Som Vores Dynamiske Intuition.

Redskaber Til At Benytte Os Af Vores Organiske Instinkter Kombineret Med Vores Dynamiske Intuition.

TABUER OG NORMER SOM F.EKS. STAMMER FRA:

Skilsmisser, Succeser, Kønsdiversitet, Personlig Konkurs, Passioner & Drivkraft, Erhvervsmæssig Konkurs, Sammenbragte Familier, Værdier, Bonusbørn, Kulturelle Og Religiøse Overbevisninger, Der Sætter Normerne For Os I Vores Dagligdag.
Tabuer Er Det Største Redskab, Vi Mennesker Griber Til, Når Vi Mister Kontrol Eller Føler Os Truet I Forhold Til Vores Overbevisninger Og Tro Pga. Manglede Viden, Eller Blot Fordi Vi Skal Huske At Udvikle Os Bevidst I Takt Med, At Alt Konstant Er I Udvikling Og Forandring.
Tabuer Er Forårsaget Af Vores Manglede Evne Til At Håndtere Vores Emotionelle Intelligens, Kombineret Med Den Faktabaserede Og Operationelle Intelligens.

Tabuer Skaber Og Er Forårsaget Af:Read More

VI LÆRER:

 • Hvordan Vi Går Op Mod Tabuerne Og Påtaler Dem, Så De Mister Deres “Magt” Som Det Usagte Og Forbudte?
 • Hvordan Vi Frisætter Os Fra De Gamle Normer, Som Ikke Længere Er Brugbare Og I Takt Med Vores Generation Som Mønsterbrydere Og Stræbere?
 • Hvordan Vi Ændrer De Gamle Normer, Der Hindrer Os I Vores Udvikling Og Søgen Efter Lykke Og Ro – Og Erstatter Dem Med Nogle Nye, Som Er Opdateret Og Ikke Stammer Fra “Det Gamle” ?
 • Hvorfor Den Største Del Af Vores Stress Og Mistrivsel Stammer Fra Gamle Normer Og Overbevisninger Og Dermed Tro?
 • Hvordan Vi Gennemfører De Ændringer, Livet Byder Os På, Eller Som Vi Selv Ønsker, Trods Tabuerne Omkring Os I Vores Familieliv ( Far, Mor, Partner, Børn, Sociale Relationer Og X-Partneren ) Og I Vores Arbejdsrelationer ( Kolleger, Chef Eller Virksomheds DNA ) 
 • Hvordan Vi Håndterer Tabuerne I En Digital Tidsalder?
 • Hvordan Vi Bedre Kan Forstå Det Modsatte Køn Og Overvinde Alle De Gamle Tabuer Og Normer, Der Følger Med?

HVORDAN?

Ud fra Din Givne Situation Identificerer Vi Hvilken Form for Forandringsproces,
Vi bør Fokusere på. Vi Formidler og Kombinerer Løsninger til, hvordan
Modstanden kan Formindskes i Takt med at Flere Ressourcer Frigøres og Større
Kapacitet Skabes, idet Du Lærer, Hvordan Du eller Din Virksomhed kan
Balancere med Helhed i alle De Udefrakommende Udfordringer –
MED Din Helt Unikke og Originale Signatur – om Det er Udvikling, Afvikling
eller Blot Søgen Efter *Noget* I ikke har Fundet Endnu.

Ved Brug af Vores Algoritme Danner Vi et Overblik over Din Nuværende
Situation, samt Muligheder og Potentiale for Din Ønskede Situation.
Vi Kalkulerer den Aktuelle Realitet i Forhold til Hvordan Dette har
Påvirket dig i Datiden, og Vi Giver Dig et Realistisk Bud på Sandsynligheden
for Ændringen med Udgangspunkt i Nuet og i Fremtiden.

Du kan Designe Din Egen Uddannelse, Kursus eller Din Virksomhedens
Interne Forløb på Flere Niveauer. 

HVEM ER VI?

Vi Er To Akademikere Og Forretningsfolk Med Hver Vores Vidt Forskellige Baggrunde Og Synsvinkler
Som Mand Og Kvinde Med Hver Vores Kønsidentitet Og Internationale Kulturforskel. Begge
Med Stor Interesse For Den Universelle Tænkning Og Troen På, At Der Findes Så Meget,
Der Er Større End Os. Vi Har Forsket Og Tillært Os En Masse Igennem Den Komplementære
Verden Eller Den Såkaldte Alternative Verden Og Har En Videnskabelig Baggrund. Vi Har Taget
Den Bedste Del Fra Hver Verden Og Arbejder Ud Fra En Tankeform,
Som Har Skabt Balance For Os I Vores Liv.

NATASHA:

I dag Er Jeg Teoretiker Og Opfinder Af En Intelligent Algoritme, Som Jeg Energisk Har  Kanaliseret Siden 2013. Jeg Er Personen Bag Ancient Academy – Også Kaldet A2. Jeg Underviser, Er Foredragsholder, Forfatter, Er Privat Rådgiver For A2 & Erhvervshusene. Read More

RASMUS:

Jeg Er Også En Del Af A2 Som Forretnings Medudvikler, Og Jeg Har Hjulpet Med At Udvikle Den Intelligente Algoritme Ved At Kode Den Digitalt. Jeg Er Også Behandler I Form Af Healing, Jeg Er Foredragsholder Og Privat Rådgiver For A2 Og De Regionale Erhvervshuse.Read More

RASMUS OG NATASHA :

Efter Vores Første Date Blev Vores Relation Hurtigt Udviklet Til Kærlighed Og Erhvervsudvikling Sammen.
Rasmus Opkøbte En Virksomhed, Som Natasha Gik Videre I Som Direktør.
6 Uger Efter Vores Første Møde Flyttede Vi Sammen Med To Børn Hver. Vi Begyndte At
Bygge Vores Drømmehus 8 Uger Efter Sammenflytningen, Og Vi Startede Med At Bygge Flere
Virksomheder Sammen. Efter 9 Mdr. Giftede Vi Os Første Gang.

Vi Har Været Igennem Livets Største Succeser, Som Alle Ønsker Sig, Men Også De
Største Nedture Og Fiaskoer, Som Livet Også Kan Byde På.

Vi Er Kommet Igennem Og Har Fundet En Balanceret Måde At Leve Livet På Med De I
ndsigter Og Erfaringer, Vi Har Gjort Os. Disse Oplevelser Og Erfaringer Har Givet Os
De Fantastiske Værdier Og Exceptionelle Tilgange Til Livet, Som Vi Hver For Sig Og
Sammen Har Været Igennem.
Vi Har Været Igennem Den Vildeste Udvikling Sammen Og Er Et Powerpar Med Kompetencer,
Som Supplerer Hinanden På En Helt Unikt Måde.  

Vi Lever I Et Harmonisk Forhold Og Med En Balanceret Livsstil Med Vores Op- Og Nedture 
Som Alle Andre, Og Vi Vil Gerne Hjælpe Andre Med De Gaver,  Vi Har Fået Med Vores Erfaringer De Sidste Mange År.
Som Sagt Har Vi Prøvet Livets Op og Ned –
Trods Alt Ville Du Aldrig Gå Til En Børnepsykolog,
Hvis Psykologen Ikke Selv Har Børn?

HVORFOR LIGE OS?

Hvis Du Ser Bort Fra Det Flotte CV, Vi Skrev Længere Oppe, Så Er Her Bagsiden
Af Det Hele – Historien Bag Enhver Historie:
Vi Har Hver Især Været Igennem De Mest Moderne Og Tænkelige Velfærdssygdomme

Som F.Eks. Stress, Angst, Autoimmune Sygdomme Pga. Et Ikke Sundt
Forhold Til Vores Erhverv. Det Var Læringer, Oplevelser Og Erfaringer, Vi Aldrig Glemmer.

Jeg, Rasmus, Endte Med En Periode I Mit Liv, Hvor Stress Meldte Sig På Banen Lige Efter
Mit Livs Største Erhvervsmæssige Succes.
Efter Min Skilsmisse Fik Jeg “Fornøjelsen” Af At Møde Min Gamle Angst Igen,
Som Jeg I Mange År Havde Levet Med Som Barn.
Emotionernes Verden Udfordrede Mig På Det Yderste, Da Jeg Som Mand Aldrig Lærte
At Være Nutidens Supermand, Som Samfundet Eller Vores Familier Kræver,
Vi Skal Være, Eller Vi Mænd Selv Tror, Vi Skal Leve Op Til.
Det Hele Endte Med, At Jeg I En Periode Drak Og Røg For Meget For
At Kontrollere Min Angst Og Stress.  For At Håndtere Emotionerne Som Resultat Af En
Voldsom Skilsmisse Og Mit Livs Store Erhvervssucces, Som Kom Mere Eller Mindre På Samme Tid.

At Jeg Så Kort Tid efter Mødte Mit Livs Kærlighed, Krævede I Det Hele Taget Et Emotionelt Kompas,
Som Jeg Ikke Havde. Jeg Havde Aldrig Lært Eller Vidst, Hvordan Det Fungerede.
Jeg Var Så Heldig, At Jeg Stoppede Op, Før Det Hele Udviklede Sig Til Et Alvorligt Problem.

Jeg, Natasha, Endte Med En Voldsom Autoimmun Sygdom, Som Rent Faktisk Stoppede
Mig I At Misbruge Mig Selv – Med Et Vildt Antal Timer, Hvor Jeg Knoklede
På Daglig Basis – Og Det Tog Mig Flere År At Komme Ovenpå Igen, Men Jeg Fandt Noget
Meget Vigtigt I Processen, Som Jeg Havde Glemt – Mig.Read More

NATASHA:

Jeg, Natasha, Er Dansk Iraner Og Har Boet I Italien, Spanien, Grønland Og Island. Jeg Ved Meget Om Den Personlige Kønsidentitet, Integration, Religioners Effekt Og Vores Transformationsfaser Som Mennesker I Diversiteter, Både Privat Og Erhvervsmæssigt. 
Jeg Tror På En Simpel Tankeform – Alt Er Energi. Jeg Arbejder Med Energier På Mange Planer Og Dimensioner. Jeg Har En Særlig Evne Til At Se, Mærke Og Formatere De Forskellige Energier, Hvilket er Medfødt, Og Jeg Elsker At Lære Andre, Hvordan De Kan Benytte Sig Af Samme Evne, Som Vi Alle Har – Med Vores Emotionelle Intelligens. Jeg Har Fundet Min Sjæleven, Som Styrker Mig Og Følger Mig Og Støtter I Livets Gang – Også Når Jeg Vakler.

RASMUS:

Jeg, Rasmus, Er Dansker, Men Har Også Boet i Brasilien, Kroatien, Spanien Og Tyskland. Jeg Har Stor Forståelse I Emotionernes Verden, Kønsidentitet, Familie-Integrationer Eller Manglen På Samme Og En Generel Mere Human Tilgang Til Livet Og Erhvervslivet.
Som Ingeniør Har Jeg Været På En Rejse Uden Lige, Siden Jeg Lærte Natasha At Kende, Da En Helt Ny Verden Viste Sig At Eksistere, Uden At Jeg Kendte Til Den. Jeg Har Manglet Noget I Mit Liv, Siden Jeg Var Barn, Og “Det” Fandt Jeg Sammen Med Natasha, Min Sjæleven, Som Altid Står Sammen Med Mig Og Er Der For Mig Ubetinget. I Dag Tror Også Jeg På: At Alt Er Energi.

VORES PROSPEKTER & CITAT EBOG

KONCEPTBESKRIVELSE
ANCIENT ACADEMY &
ANCIENT ADVISORY

UDDANNELSES-RETNINGER &
ADD-ON MODULER

DE 4 DQ
ALLE VORES  4 INTELLIGENS
-TYPER

CITAT E-BOG
94 “MIND BOGGLING”
CITATER

VORES VIDEOER

VORES SIGNATUR
Original Video 1

A2 FORMÅL
Original Video 2, Part 1

HVORDAN & HVEM?
Original Video 3, Part 2

INTELLIGENT ALGORITME
Original Video 4

HVAD FÅR JEG?
Original Video 5

KORT: ANCIENT ACADEMY

KORT: ANCIENT ADVISORY

IN SHORT:
MDM – INTELLIGENT LEDELSE
UDDANNELSES-RETNING

ELIA – ELITE MANAGEMENT
UDDANNELSES-RETNING
INNOVATIONS-LEDELSE
LEVEL 3

LIA – DEN INNOVATIVE EJERLEDER
UDDANNELSES-RETNING
INNOVATIONS-LEDELSE
LEVEL 2

SEA – IVÆRKSÆTTER ARKITEKT/INNOVATØR
UDDANNELSES-RENTING
INNOVATIONS-LEDELSE
LEVEL 1

MP – LEDELSE I KOMPLEKSITET
UDDANNELSES-RETNING
DIVERSITETS MANAGEMENT

LBA – FEMININ & MASKULIN MANAGEMENT
UDDANNELSES-RETNING
DIVERSITETS MANAGEMENT

LLA – DEN LEDENDE MEDARBEJDER
SELF(Management)®
LEVEL 2

PON – NATURENS BÆREDYGTIGE KRAFT
SELF(Management)®
LEVEL 2

  Rasmus og Natasha_ 1-hvid-sh

  29
  TOPICS
  ADVISORY
  150
  Modulels
  UDDANNELSE
  24
  TOPICS
  KURSUS
  150
  Podcast, Videocast & Blog on modules
  MULTIMEDIA

  NYHEDSBREV

  TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG LØBENDE NY VIDEN I DIN INDBAKKE